Daniek

Nu de zomer een beetje op z’n eind begint te lopen merk ik dat ik toch ook wel uit begin te kijken naar het fotograferen in de studio. Net zoals het in het voorjaar begint te kriebelen om weer naar buiten te gaan. Voorlopig zit ik nog regelmatig buiten en na fris groen en bloei gaan we nu naar donkergroen en daarna naar de prachtige herfstkleuren. Ook daarmee kan ik mijn lol zeker nog wel op. Maar de eerste shoots in de studio staan ook alweer gepland. En daar zitten hele verrassende bij.

Naast de opdrachten die staan probeer ik ook met enig regelmaat vrij werk te maken. Spelen met het licht, dingen uitproberen en fouten maken en daarvan leren tot nieuwe dingen te komen, mezelf te blijven uitdagen en te blijven enthousiasmeren. Eerder dit jaar had ik Daniek gevraagd om model te staan voor mij. Daniek heeft vaker model gestaan wat het vertrouwd maakt voor ons beiden wel. Heerlijk om gewoon bezig te zijn met fotografie en een model te hebben dat weinig aansturing nodig heeft zodat ik lekker kan experimenteren. Bedankt Daniek! <3

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.