Brandweermannen oet Bavvelt

Op de valreep van 2017 kwam er nog een belletje. Zojuist waren drie brandweerlieden van het korps Baflo op het idee gekomen om hun collega’s te verrassen met een verjaardagskalender met foto’s van hun drietjes er op. Het moest allemaal niet te serieus, leuk, maar ook wel weer een beetje stoer zijn. En zo kwamen we in eerste instantie in Leens bij Doezoo. terecht. Bij grote uitzondering mochten Fester, Eddy & Paul met reptielen en andere bijzondere dieren op de foto. Een blote bast daarbij was een must (van de modellen hè!). Vol vertrouwen stapte Fester als eerste naar voren en met een wurgslang om zijn arm werd hij al lachend vastgelegd. Paul was de volgende. Vanwege een bepaalde reputatie die hij heeft binnen het korps was een stinkdier het aangewezen dier voor hem om mee op de foto te gaan. En toen was Eddy aan de beurt…… Tja, dat was toch wel even een dingetje voor hem. En in blote bast én met een leguaan op zijn hoofd?! Moest dat nou ècht? “Het was jullie idee,” was het enige wat ik daarop kon reageren. 😉

Op dag twee zag het er heel anders uit. Op het terrein van de gemeentewerken in Winsum, met brandweerwagen, sloopauto’s, water, rookmachines, zwaailampen, de hele rataplan. Daar voelden de mannen zich een stuk meer in hun element dan de dag ervoor. Alles wat aanwezig was in de brandweerwagen hebben we ook wel gebruikt tijdens de fotoshoot geloof ik. Wát een ontzettend leuke opdracht was dit!

Nadat de foto’s voor de kalender geselecteerd waren is er bij De Print een opmaak gemaakt voor de kalender en zijn de kalenders ook geprint. Net voor oud en nieuw zijn ze uitgedeeld aan de collega van het brandweerkorps Baflo. Dus vanaf nu hangt er op menig klein kamertje in Baflo kalender van deze heren.

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!