Bloggen!

Iets waar ik al een tijd mee loop en nu dan ook daadwerkelijk aan mijn website heb toegevoegd… Een blog! Het leek me zo leuk maar nu het dichterbij komt en ik nu voor het eerst na moet gaan denken over wat ik ga vertellen blijkt het best lastig te zijn! Ik moet er even inkomen denk ik.
Ik ga mijn blog gebruiken om jullie, bezoekers van mijn website, op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden. Een hoop nieuw beeld en wat minder tekst hoop ik hier regelmatig te kunnen laten zien. Misschien leuk om af en toe even aan te wippen dus!

Nieuw werk dus… Zojuist heb ik de trouwreportage afgeleverd van Arnoud & Rianne. De laatste reportage van 2011 gemaakt op een ietwat druilerige oktoberdag. De relaxte, gezellige sfeer en de leuke afwisselende locaties maakten echter alles goed!

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.