Bloggen!

Iets waar ik al een tijd mee loop en nu dan ook daadwerkelijk aan mijn website heb toegevoegd… Een blog! Het leek me zo leuk maar nu het dichterbij komt en ik nu voor het eerst na moet gaan denken over wat ik ga vertellen blijkt het best lastig te zijn! Ik moet er even inkomen denk ik.
Ik ga mijn blog gebruiken om jullie, bezoekers van mijn website, op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden. Een hoop nieuw beeld en wat minder tekst hoop ik hier regelmatig te kunnen laten zien. Misschien leuk om af en toe even aan te wippen dus!

Nieuw werk dus… Zojuist heb ik de trouwreportage afgeleverd van Arnoud & Rianne. De laatste reportage van 2011 gemaakt op een ietwat druilerige oktoberdag. De relaxte, gezellige sfeer en de leuke afwisselende locaties maakten echter alles goed!

 

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!