Bloggen!

Iets waar ik al een tijd mee loop en nu dan ook daadwerkelijk aan mijn website heb toegevoegd… Een blog! Het leek me zo leuk maar nu het dichterbij komt en ik nu voor het eerst na moet gaan denken over wat ik ga vertellen blijkt het best lastig te zijn! Ik moet er even inkomen denk ik.
Ik ga mijn blog gebruiken om jullie, bezoekers van mijn website, op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden. Een hoop nieuw beeld en wat minder tekst hoop ik hier regelmatig te kunnen laten zien. Misschien leuk om af en toe even aan te wippen dus!

Nieuw werk dus… Zojuist heb ik de trouwreportage afgeleverd van Arnoud & Rianne. De laatste reportage van 2011 gemaakt op een ietwat druilerige oktoberdag. De relaxte, gezellige sfeer en de leuke afwisselende locaties maakten echter alles goed!

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!