Berry & Yvonne…

Ver van tevoren waren Berry & Yvonne al begonnen met de voorbereidingen op hun trouwdag. Omdat ze niets aan het toeval over wilden laten, maar ook omdat Yvonne vlak voor dé datum nog een aantal weken vrijwilligerswerk in het buitenland ging doen.

Zo was dan ook alles tot in de puntjes geregeld. Op dat ene dingetje na wat je gewoon niet zelf kunt regelen…. Het Hollandse weer! En dat was dan ook net datgene dat ons die dag danig in de steek liet. Ik kan met niet herinneren ooit zo’n onstuimige dag gehad te hebben tijdens een bruiloft. Maar goed, dat mag de pret niet drukken en dan gaan we improviseren. Nu wonen Berry & Yvonne op een boerderij en is dat naar mijn idee altijd een goeie plek voor een reportage. Niet té netjes, hooizolder, koeien….. Wat wil je nog meer?! En daarnaast is het in dit geval natuurlijk een heel eigen plek, kenmerkend voor Berry & Yvonne.

Het is nagenoeg de gehele dag niet droog geweest. Jammer? Enerzijds wel. Maar eerlijk gezegd hebben wij het haast niet gemerkt!

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!