Berry & Yvonne…

Ver van tevoren waren Berry & Yvonne al begonnen met de voorbereidingen op hun trouwdag. Omdat ze niets aan het toeval over wilden laten, maar ook omdat Yvonne vlak voor dé datum nog een aantal weken vrijwilligerswerk in het buitenland ging doen.

Zo was dan ook alles tot in de puntjes geregeld. Op dat ene dingetje na wat je gewoon niet zelf kunt regelen…. Het Hollandse weer! En dat was dan ook net datgene dat ons die dag danig in de steek liet. Ik kan met niet herinneren ooit zo’n onstuimige dag gehad te hebben tijdens een bruiloft. Maar goed, dat mag de pret niet drukken en dan gaan we improviseren. Nu wonen Berry & Yvonne op een boerderij en is dat naar mijn idee altijd een goeie plek voor een reportage. Niet té netjes, hooizolder, koeien….. Wat wil je nog meer?! En daarnaast is het in dit geval natuurlijk een heel eigen plek, kenmerkend voor Berry & Yvonne.

Het is nagenoeg de gehele dag niet droog geweest. Jammer? Enerzijds wel. Maar eerlijk gezegd hebben wij het haast niet gemerkt!

 

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!