Berry & Yvonne…

Ver van tevoren waren Berry & Yvonne al begonnen met de voorbereidingen op hun trouwdag. Omdat ze niets aan het toeval over wilden laten, maar ook omdat Yvonne vlak voor dé datum nog een aantal weken vrijwilligerswerk in het buitenland ging doen.

Zo was dan ook alles tot in de puntjes geregeld. Op dat ene dingetje na wat je gewoon niet zelf kunt regelen…. Het Hollandse weer! En dat was dan ook net datgene dat ons die dag danig in de steek liet. Ik kan met niet herinneren ooit zo’n onstuimige dag gehad te hebben tijdens een bruiloft. Maar goed, dat mag de pret niet drukken en dan gaan we improviseren. Nu wonen Berry & Yvonne op een boerderij en is dat naar mijn idee altijd een goeie plek voor een reportage. Niet té netjes, hooizolder, koeien….. Wat wil je nog meer?! En daarnaast is het in dit geval natuurlijk een heel eigen plek, kenmerkend voor Berry & Yvonne.

Het is nagenoeg de gehele dag niet droog geweest. Jammer? Enerzijds wel. Maar eerlijk gezegd hebben wij het haast niet gemerkt!

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.