Bedrijfsreportage kapsalon Creationss

Tussen alle familie fotoshoots en trouwreportages door kun je me ook nog wel eens vinden bij bedrijven. En dan vooral die bedrijven die een persoonlijke touch hebben. Niet de mega grote bedrijven, maar meer lokale of regionale bedrijven met gepassioneerde ondernemers en personeel. Het leuke van bedrijfsreportages vind ik dat je tussen de bedrijvigheid door kunt lopen en zo mensen tijdens hun dagelijkse ‘ding’, hun werk, kunt vastleggen. Ze zijn zich minder bewust van mijn aanwezigheid en doen wat ze dagelijks doen. Ze zijn in een vertrouwde omgeving en daardoor helemaal op hun gemak.

En zo was ik een ochtend lang te gast bij kapsalon Creationss en mocht ik Evelien, Anneke & Leonie vastleggen terwijl zij hun werk deden. Superleuk en gezellig. Een hoop kleurtjes, behandelingen, nieuwe coupes en blije mensen. Een sfeervolle reportage van een net zo sfeervolle kapsalon!

 

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina