Bedrijfsreportage kapsalon Creationss

Tussen alle familie fotoshoots en trouwreportages door kun je me ook nog wel eens vinden bij bedrijven. En dan vooral die bedrijven die een persoonlijke touch hebben. Niet de mega grote bedrijven, maar meer lokale of regionale bedrijven met gepassioneerde ondernemers en personeel. Het leuke van bedrijfsreportages vind ik dat je tussen de bedrijvigheid door kunt lopen en zo mensen tijdens hun dagelijkse ‘ding’, hun werk, kunt vastleggen. Ze zijn zich minder bewust van mijn aanwezigheid en doen wat ze dagelijks doen. Ze zijn in een vertrouwde omgeving en daardoor helemaal op hun gemak.

En zo was ik een ochtend lang te gast bij kapsalon Creationss en mocht ik Evelien, Anneke & Leonie vastleggen terwijl zij hun werk deden. Superleuk en gezellig. Een hoop kleurtjes, behandelingen, nieuwe coupes en blije mensen. Een sfeervolle reportage van een net zo sfeervolle kapsalon!

 

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld