Bastiaan & Tineke

Wat een mooie dag was de trouwdag van Bastiaan en Tineke! Ik vind het altijd extra mooi wanneer bruidsparen ook voor elkaar nog een verrassing zijn. Dat ze niet van elkaar weten wat ze aan hebben, dat in dit geval zelfs de trouwauto nog een verrassing is, dat ze geloftes voor elkaar hebben geschreven en hele lieve woorden voor de getuigen. Dit geeft zulke mooie unieke momenten tijdens de dag. Bij Bastiaan en Tineke waren de zenuwen waren er vast. Maar vanaf het moment dat ze elkaar zagen in de prachtig aangeklede Torenkerk in Winsum was het alleen maar lol, prachtige verliefde blikken, grapjes maken, lachsalvo’s, en unieke momenten. Zó leuk om daar bij te mogen zijn van de voorbereiding tot en met het feest. En om vervolgens al deze blikken en momenten weer voorbij te zien komen bij het nabewerken van het fotomateriaal en het samenstellen van het album. Een feestje!

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.