Babyshoot Liz

Af en toe nieuwe dingen uitproberen is goed voor de creativiteit en natuurlijk ook heel erg leuk om te doen. Met enige regelmaat mag ik newbornshoots of babyportretten maken. Ik probeer daarin altijd het mooie, pure van deze kleine mensjes vast te leggen. Soms gebruik ik een aantal accessoires die ik inmiddels verzameld heb, soms nemen de ouders iets heel eigens mee voor de shoot.

Mutsen of hoofdbandjes gebruiken ter afwisseling van de shoot kan heel leuk zijn. Ik heb dan ook eerst drie verschillende hoofdbandjes laten maken voor baby’s. En ja, toen die klaar waren had ik natuurlijk een model nodig…. Na een oproepje op Facebook kwamen daar al een aantal reacties op. De ouders van Liz waren de eerste. Liz is inmiddels al drie maanden. Een erg vrolijk, levendig meisje die het super heeft gedaan tijdens de fotoshoot. Want bij uitproberen van hoofdbandjes hoort nou eenmaal ook een hoop gepluk en gedoe aan je hoofd.

Bedankt voor je geduld en het poseren Liz!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!