Anton & Gorana

Een jaar later dan gepland en verschillende draaiboeken later was het de dag voor Anton en Gorana om “yes” én “ja” tegen elkaar te zeggen. Een voorproefje hadden we echter in mei al gehad. Als Macedonische was het Gorana’s droom om haar trouwreportage in de tulpenvelden te maken en zo stonden we op een snijdend koude dag in mei terwijl de tulpen al gekopt werden in de prachtige tulpenvelden achter de dijk boven Uithuizen. Op klompen! 🙂

Het vervolg was de trouwdag. Spannend weer, want kan iedereen wel overkomen of blijven grenzen gesloten vanwege Corona? Net als vorig jaar een trouwdag organiseren met de rem erop. Maar dat hield ze niet tegen. Gelukkig, want alles zoals ze het bedacht hadden kon doorgaan! Een prachtige dag bij Marenland recreatie. Op een wierde onder tentdoek trouwen, met uitzicht over het prachtige Reitdiepdal. Het gaf haast een festival gevoel, zittend op strobalen in het gras, zonnetje erbij, later kampvuur erbij, barbecuen en heerlijke Macedonische muziek waarop volop op traditionele wijze gedanst werd. Een prachtige mengeling van twee culturen qua aankleding, eten, muziek en natuurlijk alle leuke gasten. Een trouwdag met een gouden randje!

 

 

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.