Amber… 36 weken en 9 weken oud

Afgelopen december zijn Olga, Theo en Renze bij mij in de studio geweest. Op dat moment was Olga 36 weken zwanger. We hebben een gevarieerde serie foto´s gemaakt van haar buik. Maar natuurlijk ook een aantal waar grote broer Renze een grote rol bij kon spelen!

De foto´s zijn net op tijd gemaakt want op het moment dat ik de proefdrukken van de serie mailde was Olga ook al bevallen. Een prachtige dochter en zusje van Renze, Amber.

Elke zwangere vrouw die bij mij foto´s laat maken geef ik de `Mama´s moment´ waardebon mee. Een bon waarmee je twee fotoshoots kunt laten maken voor de prijs van één. De eerste serie tijdens de zwangerschap en de tweede serie in de eerste tien weken na de geboorte van het kindje.

Olga en Theo hebben hier ook gebruik van gemaakt en zo kwam het dat ik na 9 weken kennis mocht maken met Amber. Een heerlijk, rustig meisje die de hele fotoshoot maar liet gebeuren en zelfs lekker in slaap viel in de handen van haar papa…

Heel veel geluk gewenst met jullie mooie gezin Olga, Theo, Renze en Amber!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!