Amber… 36 weken en 9 weken oud

Afgelopen december zijn Olga, Theo en Renze bij mij in de studio geweest. Op dat moment was Olga 36 weken zwanger. We hebben een gevarieerde serie foto´s gemaakt van haar buik. Maar natuurlijk ook een aantal waar grote broer Renze een grote rol bij kon spelen!

De foto´s zijn net op tijd gemaakt want op het moment dat ik de proefdrukken van de serie mailde was Olga ook al bevallen. Een prachtige dochter en zusje van Renze, Amber.

Elke zwangere vrouw die bij mij foto´s laat maken geef ik de `Mama´s moment´ waardebon mee. Een bon waarmee je twee fotoshoots kunt laten maken voor de prijs van één. De eerste serie tijdens de zwangerschap en de tweede serie in de eerste tien weken na de geboorte van het kindje.

Olga en Theo hebben hier ook gebruik van gemaakt en zo kwam het dat ik na 9 weken kennis mocht maken met Amber. Een heerlijk, rustig meisje die de hele fotoshoot maar liet gebeuren en zelfs lekker in slaap viel in de handen van haar papa…

Heel veel geluk gewenst met jullie mooie gezin Olga, Theo, Renze en Amber!

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld