2016… En op naar 2017!

2016…. Je was weer gevuld met speciale momenten. Dit jaar heb ik veel op locatie mogen werken en ik heb er van genoten. Alle weersomstandigheden heb ik gehad, bij verschillende bedrijven ben ik langs geweest en heel veel mensen heb ik in hun eigen omgeving mogen fotograferen. De mooiste, spontaanste maar soms ook moeilijke momenten heb ik mogen vastleggen. Mijn dank aan iedereen dat jullie deze momenten aan mij toevertrouwden dit jaar. Ik heb er van genoten, veel van geleerd en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen.

2017…. Na de kerstvakantie begin ik met héél veel zin aan een bijzonder jaar. 2017 is het jaar waarin mijn bedrijf tien jaar bestaat. En wie jarig is trakteert! Dat ga ik dan ook zeker doen. Het komende jaar zal ik diverse keren stil staan bij mijn 10e verjaardag met leuke acties. Wil je op de hoogte blijven van deze acties hou dan vooral mijn Facebookpagina in de gaten.

Kom maar op 2017!

Tijdens de kerstvakantie ben ik alleen op afspraak aanwezig in de studio.

Hele fijne feestdagen allemaal!

Heb je een leuke reactie op het resultaat van de fotoshoot die ik dit jaar van/ voor jou gemaakt heb? Dan zou ik het leuk vinden wanneer je deze op mijn facebookpagina bij de beoordelingen deelt. Onder alle inzendingen verloot in aan het einde van dit jaar nog een fotoshoot.

overzicht-2016-lr

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!