2016… En op naar 2017!

2016…. Je was weer gevuld met speciale momenten. Dit jaar heb ik veel op locatie mogen werken en ik heb er van genoten. Alle weersomstandigheden heb ik gehad, bij verschillende bedrijven ben ik langs geweest en heel veel mensen heb ik in hun eigen omgeving mogen fotograferen. De mooiste, spontaanste maar soms ook moeilijke momenten heb ik mogen vastleggen. Mijn dank aan iedereen dat jullie deze momenten aan mij toevertrouwden dit jaar. Ik heb er van genoten, veel van geleerd en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen.

2017…. Na de kerstvakantie begin ik met héél veel zin aan een bijzonder jaar. 2017 is het jaar waarin mijn bedrijf tien jaar bestaat. En wie jarig is trakteert! Dat ga ik dan ook zeker doen. Het komende jaar zal ik diverse keren stil staan bij mijn 10e verjaardag met leuke acties. Wil je op de hoogte blijven van deze acties hou dan vooral mijn Facebookpagina in de gaten.

Kom maar op 2017!

Tijdens de kerstvakantie ben ik alleen op afspraak aanwezig in de studio.

Hele fijne feestdagen allemaal!

Heb je een leuke reactie op het resultaat van de fotoshoot die ik dit jaar van/ voor jou gemaakt heb? Dan zou ik het leuk vinden wanneer je deze op mijn facebookpagina bij de beoordelingen deelt. Onder alle inzendingen verloot in aan het einde van dit jaar nog een fotoshoot.

overzicht-2016-lr

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld