2014 in vogelvlucht

Wauw, 2014 is al bijna weer voorbij…

Wat heb ik weer een plezier gehad in mijn werk afgelopen jaar. Er waren weer zoveel mooie, vrolijke, emotionele, maar altijd bijzondere momenten die ik heb mogen vastleggen.
Ik wil graag iedereen enorm bedanken die mij het vertrouwen heeft gegeven om deze momenten voor hem/ haar vast te leggen.
Op naar een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, prachtige dagen en speciale momenten! Er valt nog zoveel te leren, ontdekken en te doen! Maar eerst nog even 2014 in vogelvlucht:

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!