2014 in vogelvlucht

Wauw, 2014 is al bijna weer voorbij…

Wat heb ik weer een plezier gehad in mijn werk afgelopen jaar. Er waren weer zoveel mooie, vrolijke, emotionele, maar altijd bijzondere momenten die ik heb mogen vastleggen.
Ik wil graag iedereen enorm bedanken die mij het vertrouwen heeft gegeven om deze momenten voor hem/ haar vast te leggen.
Op naar een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, prachtige dagen en speciale momenten! Er valt nog zoveel te leren, ontdekken en te doen! Maar eerst nog even 2014 in vogelvlucht:

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina