10 jaar…….

10 jaar! Als je het hardop zegt klinkt het lang. Net als wanneer je je leeftijd hardop uitspreekt. 10 jaar geleden liep ik met een idee rond om voor mezelf te gaan beginnen. Na een prachtige verre reis met mijn lief was ik er uit, en rond deze tijd van het jaar 2007 was het niet alleen een idee meer, maar was ik alles concreet aan het uitwerken. Ik ging voor mezelf beginnen als fotograaf! Op zich ben ik niet zo’n held, dus een grote stap was het wel voor mij. Maar het gevoel dat ik het nooit zou weten als ik het niet zou proberen was sterker. Kortom; Dit was gewoon het moment om de stap te zetten.

En nu ben ik ineens 10 jaar verder! Ineens… Zo voelt het tenminste. Het voelt niet als 10 jaar en dat is een goed teken want “time flies when you’re having fun” toch?! En ik ben blij en dankbaar dat ik destijds deze stap gezet heb en dat ik de mogelijkheid heb gehad om alles te mogen doen wat ik heb gedaan. Met vallen en opstaan, heb ik veel geleerd, ben ik gegroeid en lukt het me ook nog aardig om mijn werk met een jong en druk gezin te combineren.

Er zitten nog genoeg ideeën in mijn hoofd, er staan nog allerlei krabbels in mijn schrift en mijn inspiratiemap zit nog vol genoeg….. Ik ga dus met alle liefde nog een tijdje door!

 

Maar eerst is het feest, want:  WIE JARIG IS TRAKTEERT!
Vanwege het 10 jarige jubileum geef ik dit jaar 10 fotoshoots weg.

Wat moet je doen om een fotoshoot te krijgen?
– Stuur een mailtje naar info@tinalantink.nl met daarin de volgende gegevens:
– Van wie wil jij een foto laten maken?
– Waar wil jij deze foto laten maken?
– In welke maand zou je deze foto willen laten maken?
– Aanmelden voor deze actie kan tot en met 31 januari 2017

Gedurende tien maanden wint er één inzending per maand een fotoshoot. Indien er meerdere inzendingen zijn per maand dan gaan deze in de hoge hoed en trek ik hier één winnaar uit.

Spelregels:

–  Eén inzending per persoon
– Per fotoshoot is één afdruk op het formaat 20/25 inbegrepen
– Locatie binnen de provincie Groningen
– Vervoer van en naar de locatie en eventuele entreekosten zijn voor eigen rekening
– Fotomateriaal mag gebruikt worden voor promotionele doeleinden

011701-48-bewerkt

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina