Eric & Tanja

Op 1 oktober hing de herfst al een beetje in de lucht. Mijn dag startte op de boerderij van Tanja’s ouders. Nadat Eric zijn opwachting gemaakt had zijn we de ‘achtertuin’ van Tanja’s ouders ingegaan: Roegwold. Met de 4wd het hobbelpad over met de fotograaf in de kofferbak op naar de steigers, het riet, het water, de opkomende zon en de harde wind over de open vlakte. Wat een prachtplek! En vanaf Roegwold naar de boerderij van Eric en Tanja waar het grootste deel van de dag plaats zou vinden. Een warm welkom stond Eric & Tanja te wachten van vele buren die deze dag ook niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan.

“Wat zijn we blij dat we onze trouwdag zo hebben kunnen doen als we voor ogen hadden.” Wauw, wat een werk hadden Eric & Tanja erin gestoken om van hun eigen boerderij, hun eigen woon- en werkplek een fantastische trouwlocatie te maken! De schuur waar ik een aantal weken eerder nog allerlei materiaal en voorraad in zag staan was nu een sfeervolle feestlocatie geworden met bar, koffiecorner, Photo Booth en zithoekjes rondom vuurtjes. Buiten naast de schuur een prachtig, intiem ingerichte plek om elkaar het ja woord te geven. Waarom ergens anders heen gaan wanneer je al deze mogelijkheden bij huis hebt en ze ook ziet?! Dat was ook de gedachte van Eric & Tanja. En wat het mooie was, je merkt het ook aan de sfeer. Want waar voel je je meer thuis dan thuis? Zó goed gedaan!

 

 

 

 

 

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina