Jaap & Annemiek

Mei is altijd een prachtige maand qua weer en alles is zo mooi en fris dachten Jaap & Annemiek bij het plannen van hun trouwdatum. Fris was het inderdaad! Het was qua weer de slechtste dag van de week. Maar ze wilden toch heel erg graag naar buiten om foto’s te maken en wel in de Notaristuin in Eenrum. Paraplu’s, regenlaarzen en plastic, gróte stukken plastic zeil mee. En terwijl er op de radio een weeralarm afgegeven werd waren wij onderweg naar Eenrum voor het maken een bruidsreportage.

Eenmaal in Eenrum werd het droog. Het is de rest van de middag droog gebleven. Het was gewoonweg prachtig in de notaristuin.

Wat een heerlijke dag is het verder geweest met een heel lief bruidspaar, hun prachtige dochtertjes en uiteindelijk ook prachtig weer. Pas toen deze mooie dag ten einde was kwam de regen terug. Prima!

Bedankt Jaap & Annemiek. Heel veel geluk met jullie viertjes!

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina