Jelle & Anouk

Een cadeautje waar ik niet meer op gerekend had. Dat was de trouwreportage van Anouk & Jelle die ik mocht maken. Tóch nog een trouwreportage maken in 2021 nadat zoveel huwelijken verzet of tot nader order uitgesteld waren. Op het moment dat het de goede kant op ging met de geldende maatregelen hebben Anouk & Jelle besloten toch te gaan trouwen. En zo hadden ze in 8 weken tijd hun dag gepland. En wat voor dag! Met een aardig strakke planning, vroeg op en een aardige autorit.

Vroeg in de ochtend begonnen we op de boerderij van Anouk & Jelle waar de bovenverdieping voor Jelle was en Anouk zich op de begane grond voorbereidde. Na de first look hebben we bij hen op de boerderij foto’s gemaakt. In het prachtige wijdse landschap, tussen de koeien en in de schuur. Koeien zijn sowieso prachtig, maar deze dames werken echt fantastisch mee, of niet helemaal, wat juist mooie plaatjes opleverde! En na een kop thee in de auto op weg naar Sneek. Hier komt Jelle vandaan en zijhouders wonen daar nog steeds op een boerderij. Ook daar hebben we foto’s kunnen maken voordat we naar het gemeentehuis van Sneek vertrokken. Een prachtig, sfeervol gemeentehuis. Mooie momenten waren er met oma die er door omstandigheden niet bij kon zijn maar door FaceTime toch een beetje bij was. Zoals gezegd echt een cadeautje deze dag, wat heerlijk om die mooie momenten weer te vangen, erbij te mogen zijn op zo’n dag en een mooie weergave hiervan te maken!

 

 

 

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!