Erwin & Lisa

Erwin & Lisa wilden gewoon heel erg graag trouwen. “Ja zeggen, dat papiertje halen, echt altijd samen kunnen zijn.” Eind april was hun trouwdag. Een zogenaamde ‘kleine bruiloft’ met een korte plechtigheid, alleen naaste familie en een hoop eigen creativiteit. Lisa had mij verteld dat ze zelf haar jurk ging maken. Wauw, hoe bijzonder! En vooral dat deze onder grote tijdsdruk gemaakt zou worden want dan presteert ze het beste (haar eigen woorden). 🙂

Wanneer je met zo’n klein gezelschap bent en weinig tijd hebt voor foto’s, dan is het een extra uitdaging om daar het maximale uit te halen; Veel tijd om te wennen aan die fotograaf die om je heen dartelt is er niet. Voor mij is er niet veel tijd om helemaal op te gaan in de familie zoals vaak tijdens een langere dag gebeurt. Maar bij Erwin & Lisa was dat geen enkel probleem. Het voelde meteen vertrouwd. Wat een lol hebben zij samen! Zowel tijdens de huwelijksvoltrekking in het gemeenthuis van Winsum als tijdens het maken van de foto’s bij Aduarderzijl.

Het was kort, maar krachtig én prachtig. En weet je wat misschien wel het allerleukste is? Later dit jaar gaan ze nóg een keer trouwen! Dan zullen ze de zegen over hun huwelijk gaan ontvangen en sluiten ze de dag af met een feest. Een bruiloft in twee delen, in twee verschillende trouwjurken, in twee verschillende jaargetijden. Wat een originele manier om te gaan trouwen!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!