Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk

Je profielfoto of de website van je bedrijf zijn je persoonlijke visitekaartje. Wil je jezelf of je bedrijf voorstellen? Een goede foto of serie foto’s zijn het halve werk!

In deze tijd oriënteren klanten, werkgevers en werknemers zich in eerste instantie vooral via internet. Zo kan een goede profielfoto op jouw social media je helpen bij het solliciteren naar die leuke baan. Kan een portret of serie portretten van je werknemers de gezichten achter je bedrijf of product laten zien en kan een bedrijfsreportage laten zien hoe een product of een dienst tot stand komt. Dit maakt de afstand kleiner, mensen weten met wie of wat ze te maken hebben.

Profielfoto’s en zakelijke portretten kunnen zowel bij mij in de studio als op locatie gemaakt worden. Het mooie aan het maken van zakelijke portretten op locatie is dat ik dan de sfeer van het bedrijf mee kan nemen in de foto.

Dat een profielfoto of zakelijk portret absoluut niet stijf hoeft te zijn kun je terugzien in mijn portfolio.

Wil je meer weten over het laten maken van een profielfoto, een zakelijk portret of een bedrijfsreportage, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

De eerste indruk is de beste, wil jij dit ook graag goed voor elkaar hebben voor jouw bedrijf?

Neem contact op

Klanten waar ik o.a. voor heb gewerkt:

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina