Creatief, geduldig, in voor een uitdaging, positief én ‘mensen mens’. Dat is de manier waarop ik in het leven sta.

Geboren en getogen op het Groninger land. In het mooie, idyllische dorp Winsum om precies te zijn. Na het afronden van de Fotovakschool en jarenlang werken in de fotografiebranche heb ik in 2007de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig fotograaf. Mijn studio bevindt zich in hartje Winsum aan het fraaie water van het Winsumerdiep. De mooie, weidse omgeving van het Hogeland, de stad Groningen en het schitterende Lauwersmeergebied vormen veelal mijn werkplekken.

Alle soorten fotografie opdrachten die ik in de loop der jaren aangeboden heb gekregen heb ik aangenomen. Dit is voor mij een hele mooie leerschool geweest. Ook omdat ik op die manier steeds duidelijker voor ogen kreeg waar mijn hart echt ligt. In mijn geval ligt dat bij het maken van portretten en reportages. De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders, onvergetelijks en heel dierbaars van; een herinnering.

Naast mijn werk zijn dit de dingen waar ik van hou:

  • Mijn man, kinderen, familie en vrienden
  • Een mooi gesprek met een lekker glas wijn
  • Hardlopen en yoga
  • Het vakantiegevoel
  • Lange zomeravonden en strenge winters

En droom ik nog van:

  • Het altijd kunnen blijven genieten van de kleine dingen
  • Het Noorderlicht te mogen zien
  • Door te blijven groeien als mens en als fotograaf

Dit ben ik. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten. Mocht je vragen hebben, informatie behoeven of een afspraak willen maken voor een fotoshoot of fotoreportage, dan mag je je gegevens wel achter laten op het contactformulier.

Graag tot ziens!

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.