Geert & Inge

Een aantal jaren geleden leerde ik Inge kennen tijdens de trouwdag van haar zus waar ik toen de trouwreportage mocht verzorgen. In de jaren daarna trof ik haar nog weer voor familiefoto’s en een ander huwelijk. En inmiddels had ze Geert leren kennen. Toen ik twee jaar geleden op een bruidsbeurs stond kwamen ze samen langs. Ze hadden trouwplannen en waren zich aan het oriĆ«nteren op alle mogelijkheden voor deze dag. “Maar de fotograaf, daar zijn we al wel uit hoor, dat word jij!” Het is toch een prachtig compliment wanneer mensen zo bewust voor jou kiezen als fotograaf.

Inmiddels twee jaar na de trouwbeurs was het dan eindelijk echt zover. De trouwdag van Geert en Inge. En ik mocht er inderdaad bij zijn. Al vanaf de voorbereidingen bij Inge thuis tot en met de kerkdienst in het mooie kerkje van Onderdendam. In een overwegend koud voorjaar was hun dag een prachtig haast zomerse dag. Met de oldtimer op weg naar het stadspark in Groningen voor de reportage. Alles bloeide, was frisgroen en het zonnetje scheen volop. Heerlijk wanneer je je op zo’n dag geen zorgen hoeft te maken over wat het weer gaat doen. Het was een prachtige dag met twee hele lieve mensen die zichtbaar veel voorbereiding hebben gestoken in hun dag en daar van het begin tot het eind van hebben kunnen genieten op deze dag!

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld