Thijs & Mirte

Vanaf de dag dat Thijs en Mirte elkaar leerden kennen zat het meteen goed. Waar Mirte toch wel de nuchtere Groningse is bleek Thijs een ware romanticus te zijn. En zo heeft hij Mirte in een prachtige ‘val’ laten lopen waarbij hij op zijn knieën is gegaan voor haar terwijl dit allemaal heel mooi werd vastgelegd door een cameraploeg. Een prachtige herinnering. En toen het filmpje getoond werd tijdens de huwelijksvoltrekking een echte tranentrekker!

Thijs is niet alleen een romanticus, maar ook de planner van de trouwdag geweest. Twee dagen voor de dag zelf kreeg ik een opnieuw aangepaste planning van de dag met alles tot op de minuut beschreven. 🙂 En zoals bijna altijd liep het niet helemaal zoals de planning aangaf. In dit geval liepen we voor op de planning wat ons wat extra tijd gaf om nog wat extra foto’s te maken van Thijs en Mirte in de omgeving van De Paalkoepel. En dit allemaal op een prachtige zomerse dag. Terwijl het feest nog in volle gang was toen ik klaar was zakte de zon prachtig order in het Paterswoldsemeer.

 

 

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina