Renate & Fly Baby

Renate is regelmatig te vinden op de boerderij van haar oom. Hij heeft een veeteeltbedrijf en fokt koeien. Met een aantal van deze koeien lopen ze shows. Dat is ook wat Renate doet. Op mijn vraag hoe een meisje van haar leeftijd er toe komt om shows te gaan lopen met een koe gaf ze dan ook aan dat ze aangestoken is door haar oom. Ook haar zusje traint al koeien.

Van jongs af aan worden de kalveren getraind. Renate ligt na schooltijd bij ze in het stro, knuffelt met ze, gaat met ze wandelen en ook spelen doet ze met Fly Baby, ‘haar’ koe. Tijdens de shoot heb ik een beetje een beeld kunnen krijgen van hoe dit in zijn werk gaat. Net als bij andere dieren is hier veel geduld voor nodig. En  net als bij kleine kinderen en huisdieren blijken ook koeien omkoopbaar te zijn om even dat te doen wat je graag zou willen dat ze doen. Met wat bix in dit geval! 🙂 Hoe leuk en bijzonder was het om de band tussen Renate en Fly Baby te zien en vast te mogen leggen.

Op de agenda van Fly Baby voor het weekend dat ik bij hen was stond “schijt je rijk” bij hen in het dorp. En daarna gaat ze samen met Renate volop trainen voor het Nederlands kampioenschap. Als het dit jaar goed gaat is het de bedoeling dat Renate en Fly Baby volgend jaar Europa in gaan!

Heel veel succes dames!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!